A bicaj hűséges barátja lehet

Ön milyen bicajt szeretne?

Ha szeretné a biciklizést a mindennapjai részévé tenni, akár egészségtudatosság, akár környezetvédelem miatt, a nyár a legjobb időszak, hogy belevágjon ebbe. Reggel még hűvösben tekerhet el a munkába és délután is kellemes lesz a bicaj segítségével hazajutni, mert már a legnagyobb meleg lecseng addigra.

Ugyanakkor, ha nem szeretné vagy nincs lehetősége arra, hogy a bicaj a munkába járó járműje legyen, akkor beiktathat egy-egy hosszú kerékpározást kora estére is, amikor már elviselhető a hőség és a Nap sugarai kellemesen fogják simogatni a túrái során. Akármelyiket is választja, a bicaj hamar Önhöz fog nőni és meglátja, valósággal hiányozni fog, amikor valamiért ki kell hagyja a rutinjából a tekerést.

Csupán a megfelelő bicajt kell megtalálni, ami ideális azokra az útviszonyra, ahol használni szeretné, illik a stílusához, illetve kellően strapabíró, így hosszú távú barátságot köthet a két keréken való közlekedéssel. Ahhoz pedig, hogy ez a barátság ne fakuljon meg, télen is beiktathat egy-egy kört, amikor picit melegebb van.