A szülő örök!

Webáruház

Tökéletes ajándék a színváltós póló

Színváltós póló

Mit is lehet ajándékozni annak a gyermeknek, akinek mindene megvan? Optimális gondolat a ruházat valamelyik típusa, hiszen hamar kinövi a meglévőket.

Ha igazán érdekes darabbal akarjuk meglepni a család szeme fényét, a színváltós póló árucikkek közül választunk számára meglepetést. A vásárlás érdekében el sem kell mennünk otthonról, mert a souvenirbolt.hu webáruházból kényelmesen, otthonról választhatjuk ki és rendelhetjük meg a szükséges árucikket, ráadásul az éjszaka közepén is, mivel a webshopokban nincs záróra. Olvasd Tovább

Igaz hogy lassabban melegszik fel az elektromos sütő?

Elektromos sütő

Amikor megjelenik egy új technológia, az általában még olyan, mint egy csiszolatlan gyémánt, ami csak idővel fogja elérni azt az állapotot, amikor már mindenki a csodájára fog járni. Így volt ez az elektromos sütők esetében. Régebben olyan típusok jelentek meg, amelyek nagyon kezdetlegesnek számítottak és azon kívül, hogy nem gázzal működtek, semmi előnyük nem volt.

Talán valamivel biztonságosabbak voltak, némileg egyenletesebben lehetett megsütni az így elkészített ételeket és talán ennyi. Manapság már olyan típusok szerepelnek a piacon, amelyek minden tekintetben sokkal jobbak az elődeiknél és még a gázzal működő modelleknek is rontottak a népszerűségén. A mai típusok egyáltalán nem melegednek lassan, egyébként is az ételeket tanácsos előre előmelegített sütőbe betenni. Pár perc alatt elérik a beállított hőfokot és ezen kívül többféle opció közül is válogathatunk.

Olvasd Tovább

A laminált padló akció rövid ideig tart

Laminált padló akció

A lakóterünk teljes területét burkolni szoktuk valamilyen padlózattal. Manapság a hidegburkolat mellett, a laminált padló egyre népszerűbb.

Ha szeretne ilyen terméket vásárolni, látogasson el a domexszonyeg.hu webáurházba, ahol a laminált padló akció révén, jelentős kedvezményekkel vásárolhatja meg azt, amelyik megtetszik! Házfelújítás előtt áll? Megunta a régi parkettát, mert már túlságosan elkopott? Ne habozzon tovább, mert itt a lehetőség a kényelmes és biztonságos vásárlásra! Olvasd Tovább

Sokatmondóak a keresztény filmek

Filmek szentekről

Sokan unalmasnak tartják azokat az alkotásokat, amelyek nem a modernkori felfogás tükrében mutatják be azt, amit üzenni szeretnének a világnak. Talán ez a felfogás vezetett arra a szintre, hogy a keresztény filmek nem tartoznak a legnézettebb kategóriák közé, annak ellenére, hogy mondandójuk felér bármelyik XXI. századi sikertörténettel.

Talán érdemes lenne néha beletekinteni néhány ilyen tematikájú filmbe, hiszen a nem túl impozáns borító, illetve az esetleg kevésbé kecsegtető cím ellenére, tartalmas és tanulságos szórakozást biztosíthatnak annak, aki nem eleve elítélve a műfajt ül le tanulmányozni az egyes alkotásokat.

Olvasd Tovább

Teret kapott a női műbőr hátizsák

Női bőr hátizsák

Igazán divatosak lettek manapság, ezért olyan nagy rájuk a kereslet. Némi retro jelleg is tükröződik a női műbőr hátizsák modelljeiből. Eddig csak az oldaltáskákat lehetett elegáns viselettel párosítani, hiszen a tervezők ezeknél használták előszeretettel a bőrt és a műbőrt.

Azonban már új szelek fújnak és valahogy trendivé kellett varázsolni a hátitáskákat is. Ezért készítenek egyre többet a női műbőr hátizsákokból.

Olvasd Tovább

A motoros térdvédő nélkülözhetetlen darab

Motoros térdvédő

Hogyha felülünk vagy felállunk valamire, amin kerekek vannak, akkor ez esetbe felelősségteljesen kell eljárnunk. Viseljünk bukósisakot, fontos a könyökvédő és a térdek védelmét is biztosítanunk kell.

A motoros térdvédő már számtalanszor bebizonyította, hogy mennyire hasznos része a védőfelszerelésnek. Hatalmasakat csúszhatunk, hogyha egy véletlen folytán elveszítjük az uralmat a motor felett.

Olvasd Tovább

Élvezd a szurkolást egy focis babzsákfotelből!

Egy ilyen babzsákfotelben a meccsnézés is izgalmasabb

Szereted a focit? Rendszeresen követed az eseményeket a sport világában? Akkor itt a kihagyhatatlan ajánlat számodra, hiszen most egy focis babzsákfotel teheti kényelmessé a meccsek izgalmának átélését!

Köztudottan ez az ülőke, a benne található gömbölyded polisztirol granulátumoknak köszönhetően, felveszi a test formáját, aminek eredményeképpen a világon egyedi kényelemet biztosít a ráhelyezkedőknek. Olvasd Tovább

Így tartsd karban láncfűrészedet!

Ranger USA láncfűrész

Általában az emberek megijednek, ha egy berendezés, készülék esetében a karbantartás esik szóba, pedig ez az elektromos és az üzemanyaggal működő szerkezeteknél nélkülözhetetlen ahhoz, hogy megfelelően működjenek és biztonságosan lehessen alkalmazni.

Ráadásul a karbantartási feladatok általában nem is olyan bonyolultak, mint azt elsőre gondolnák, így egyáltalán nem kell tartani ettől. Például, ha szeretnéd, hogy a Ranger USA láncfűrész sokáig kifogástalanul üzemeljen és egészen biztosan ne okozzon sérülést sem neked, sem a környezetednek, akkor néhány dolgot muszáj elvégezned rajta. Olvasd Tovább

Ital házhozszállítás akár nagymennyiségben is

Italok minden fajtája

Hatalmas házibulit szervez? A barátai mérhetetlen mennyiségű italt képesek elfogyasztani? Éppen nincs kéznél furgon? Vegye igénybe az ital házhozszállítás szolgáltatásunkat!

Nincs más dolga, mint ellátogatni webáruházunkba, kiválasztani a széles kínálatból azokat az italokat, amelyeket a vendégei preferálnak. Végül megadni a címet és várni a szállítást, ami 2-7 napon belül megérkezik a kiválasztott terméktől függően. Az ország egész területén vállalunk kiszállítást. Természetesen mindent megteszünk, hogy Ön és meghívottjai minél előbb fogyaszthassák a kedvenc itókákat.

Olvasd Tovább

Kyocera nyomtatók – színesben a dokumentumok

Kyocera nyomtatók

Nagyobb cégeknél, irodákban, különféle intézményekben gyakran nem megfelelők a kisebb asztali nyomtatók. Egyrészt azért, mert sokkal nagyobb volumenű a dokumentumkezelés, gyakran színesben is kell nyomtatni, nem beszélve arról, hogy a gépnek a napi többórás folyamatos használat mellett is hosszú évekig megbízhatóan kell működnie.

A Kyocera nyomtatók ilyen esetekben is helytállnak. A Kyocera FS-C8650DN nyomtató például a fenti igényeket teljes mértékben kielégíti. Gyors, hiszen percenként 55 fekete-fehér, illetve 50 darab színes A4 dokumentum nyomtatását teszi lehetővé. Két, egyenként 500 darabos papírfiókkal, illetve 150 darab kézi lapadagolóval van ellátva. Olvasd Tovább