A szülő örök!

Egészség

Hatásos lehet az inzulinrezisztencia kezelése

Inzulinrezisztencia kezelése

A legszerényebb felmérések szerint, a magyar és a nyugati lakosság 25%-a érintett az inzulinrezisztencia betegségben. A legtöbb beteg nem is gondol erre, mert a szimptómák előfordulnak lelki problémáknál, hiányállapotoknál is. Tehát nem egyértelműek. Azonban az inzulinrezisztencia kezelése a diagnosztizálás után azonnal el kell kezdődjön, különben nagyobb bajok jöhetnek elő. De lássunk néhányat az inzulinrezisztencia tünetei közül! Idetartozik a depresszió, levertség, a szorongás, fáradság, hajhullás, erős szőrnövekedés, hízékonyság, menstruációs zavar, terméketlenség, koncentrációs és/vagy memóriazavar.

Természetesen a felsorolás nem teljes, hiszen számtalan más gond is előfordulhat ennek a betegségnek a következményeként. A mai orvostudomány szerint, az inzulinrezisztencia nem gyógyítható, csupán kordában tartható. Az inzulinrezisztencia kezelése természetesen is megtörténhet biorezonanciával. Ezzel az eljárással megkereshetőek az okozó összetevők és azok megszüntetésével az inzulinrezisztencia kezelése eredményessé válik. Olvasd Tovább

Inzulinrezisztencia miatt éheznek a sejtek

Inzulinrezisztencia

Alattomos betegség a diabétesz, amiről sokaknak vannak hiányos ismereteik, így gyakran előfordul, hogy nem is ismerik fel a tüneteket. Ennek előszobája az inzulinrezisztencia és csak bizonyos vizsgálatok alkalmával derül ki, hogy ebben szenvedünk. De most nézzük meg pontosan, hogy mi ez a betegség és miként tudjuk megelőzni! A vércukorszint milyensége rendkívül fontos a szervezet működése szempontjából. Olvasd Tovább

Mennyire van képben? Az inzulinrezisztencia teszt megmondja!

Szénhidrát diéta

A diéta betartása senkinek sem könnyű feladat, sokan egy-kettő feladják, de az inzulinrezisztenciában szenvedő beteg bizony tudja, hogy a pontos étrend betartása az egyik legfontosabb dolog, annak érdekében, hogy jól érezze magát a bőrében. Az IR kezelése a megfelelő étrenddel kezdődik, a szénhidrát diéta során napi 160 g CH-t kell elfogyasztani.

Ahhoz, hogy ezt bárki is betartsa, komoly odafigyelést igényel, nem elég ezt az értéket megsaccolni, hanem mindig, minden esetben ajánlatos a konyhai mérleg használata, hogy az annyi legyen, amennyi kell. A cukrok és mindenféle pékáruk fogyasztása természetesen tiltólistára kerülnek, azonban nem a finom ételekről kell lemondjon az illető, csupán a betegségről. Olvasd Tovább

Hogyan küzdjön a pajzsmirigy megbetegedésével?

Pajzsmirigy problémák

A rostos ételek fogyasztása egyre nagyobb hangsúlyt kap napjainkban. Mielőtt a gyorsételek megjelentek volna, senkinek nem jelentett gondot, hogy gyümölcsöt és zöldséget fogyasszon. A pajzsmirigy a hormonháztartás helyes működésében játszik szerepet, ezért nem meglepő, hogy amikor megbetegedés lép fel, akkor a gyógyszeres kezelés mellett, a diétás étrend is ajánlják az orvosok.

Megelőzés szempontjából is nagyon fontos, hogy egészségesen étkezzen és ha kell, újra megszokja a zöldségek, gyümölcsök ízét, de lehet nem is gondolná, hogy mennyit segíthet az ilyen táplálkozás a különböző tünetek kezelésében. Olvasd Tovább

Megfizethető Durex ovszer ár az interneten

Durex ovszer ár

Durex ovszer ár

A Durex óvszerek között nézelődve, mindenki megtalálja a számára izgalmasabbat. Többféle ízesítés, forma és kialakítás áll a rendelkezésünkre. Kattintsunk a Kondomstore oldalára, ahonnan diszkréten házhoz tudjuk rendelni a terméket! A Durex ovszer ár megfizethető, nagytételben is kérhető. A Durex Taste Me például olyan óvszercsomag, ami négyféle gyümölcsös ízzel kedveskedik a pároknak. Az eper, banán, alma és narancs izgalmassá teszi a közös együttléteket, árban pedig bárkinek elérhető.
Olvasd Tovább

A melanoma és a basalioma fajtái a kezeléskor felügyeletet igényel

A melanoma és a basalioma fajtái és kezelésük

A melanoma és a basalioma fajtái és kezelésük

Rosszindulatú bőrelváltozásnak tekinthető a bőrrák, ami a bőrfelszín legalsó rétegeiből alakul ki, főleg azokon a területeken, amelyek erős napfénynek vannak kitéve. Többféle típusa ismert. A melanoma és a basalioma fajtái és kezelésük orvosi segítséget igényel, így azonnal forduljunk szakemberhez, ha valamilyen apró elváltozást észlelünk a bőrünkön! A bőrrák növekedése nagyon változó, hiszen van, akinél nagyon lassan, de van olyan személy, akinél rendkívüli gyorsasággal jelenik meg.
Olvasd Tovább

A szív és érrendszer betegségei és gyógymódjai, kezelések és terápiák

A szív és érrendszer betegségei és gyógymódjai

A szív és érrendszer betegségei és gyógymódjai

Szívünk egészsége legyen mindig első helyen, hiszen amikor már nem kezd el kellőképpen dolgozni, akkor sajnos sok bosszúságot tud okozni. A szív betegségeit meg kell előzni és figyeljünk oda szervezetünk működésére. A szív és érrendszer betegségei és gyógymódjai csak szakorvosi felügyelet mellett ismerhető fel és kezelhető. A szívbetegségek közé tartozik a magas és az alacsony vérnyomás, a magas pulzus, a mellkasi fájdalom, a szívinfarktus és a szívritmuszavar.
Olvasd Tovább

Óvintézkedések izomláz megszüntetése ellenében

Izomláz megszüntetése

Izomláz megszüntetése

A fájdalmat mindig azonnal és végérvényesen meg akarjuk szüntetni, hiszen amíg bármi is fáj, addig egyszerűen nem tudunk másra koncentrálni és teljes mértékben oda tenni magunkat egy probléma megoldásához. Éppen ezért a kellemetlen érzés elmulasztása érdekében szinte bármire képesek lennénk, pedig a megelőzés sokkal kifizetődőbb lenne.

Példának okáért, az izomláz megszüntetése sokkal nehezebb feladat, mint azon lépések megtétele, melyekkel elkerülhetjük a fájdalom kialakulását. Ugyanis az izomlázra nem létezik egy csodaszer, amivel pillanatok alatt elmúlna. Vannak ugyan izomlazító, gyulladáscsökkentő termékek, de azok sem azonnal hatnak, és nem a konkrét problémát kezelik, hanem csak segítik a regenerálódást. Olvasd Tovább

A hólyaggyulladás és a hialuronsav kapcsolata

Hólyaggyulladás

Hólyaggyulladás

A cím elolvasása után felmerülhet az a kérdés, hogy mi köze van egymáshoz a két fogalomnak? Nos, az orvostudomány felfedezése alapján a hialuronsav képes helyreállítani a hólyag egyik belső rétegét, ennek köszönhetően pedig csökkenhet a hólyaggyulladás gyakorisága.

Ez nagy segítséget jelenthet azoknak, akik kénytelenek évente több alkalommal is megküzdeni vele. Az oldatot egy katéter segítségével kell bejuttatni a szervbe, ahol azonnal megkezdődik a sejtek helyreállítása. Olvasd Tovább

A kötőhártya gyulladás kezelése vény nélkül, házilag

A kötőhártya gyulladás kezelése vény nélkül

A kötőhártya gyulladás kezelése vény nélkül

Szemünk védelme legyen mindig első helyen és ha bármi kellemetlenséget veszünk észre, azonnal forduljunk szemorvoshoz4 Gyakori betegségnek számít a kötőhártya gyulladás. Reggelente arra ébred a páciens, hogy a szemei össze vannak ragadva. A kötőhártya gyulladás fertőző betegségnek számít. A kötőhártya gyulladás kezelése vény nélkül, otthon is lehetséges, ebben az esetben különböző szemcseppeket lehet alkalmazni, amelyek rövid időn belül megszüntetik a kellemetlenségeket.
Olvasd Tovább