A bukó-nyíló ablak praktikus találmány

A bukó-nyíló ablak előnyei
A bukó-nyíló ablak előnyei

Minden ember számára fontos, hogy otthonában kényelem uralkodjon és megfelelő legyen a klíma télen-nyáron egyaránt. Ennek elérésében jelentős szerepet játszik a helyes nyílászárók kiválasztása, beépítése.

Napjaink legkedveltebb ablaktípusai a műanyag keretesek, azon belül pedig a bukó-nyíló ablak a leginkább praktikus megoldás, ugyanis duplafunkciójának köszönhetően, sokkal keresettebb a piacon, a hagyományos típusokkal szemben.

A legfontosabb szempont ezeknél a nyílászáróknál, hogy sok pénzt megspórolhat általuk a fűtésszezonban, mivel kiváló a hőszigetelési értékkel rendelkeznek. A másik kiemelkedő jellegzetességük, hogy a hagyományos fakeretes ablakokkal ellentétben, sokkal kevesebb a levegőben lévő káros, szennyező anyagot engednek be az otthonokba, ezáltal egészségügyi szempontból is előnyösebbek.

A bukó-nyíló ablak azért is annyira célszerű, mert az ember távollétében is résnyire bátran nyitva hagyható anélkül, hogy bárki betolakodna az otthonába, illetve váratlan esőzésekkor sem kell tartani a beázástól.