A Fossil karóra kalandos története

Fossil karóra

Ha a csuklónkon lévő karóra mesélni tudna, valószínűleg érdekes történeteket hallhatnánk. Így van ez a Fossil karóra esetében is, hiszen a szóban forgó kiegészítő eredettörténete rendkívül kalandos és izgalmas. Története 1980-ban kezdődött, az amerikai Texasban, ahol egy jól menő vállalat egyik jegyértékesítő munkása, Tom Kartsotis, úgy döntött, szívesen felkavarná az állóvizet maga körül.

Merész vállalkozását szerencsére a testvére is támogatta, így ők ketten megalapították a Fossil márkát, ami a kezdeti óragyártás hatalmas népszerűségének köszönhetően manapság már jóval kiszélesedett tevékenységet folytat.

A fő irányelv, illetve a közvetíteni kívánt hangulat, ami a 30’-as évek Amerikáját idézi, nemcsak a karórák stílusjegyeiben és formatervezésében van jelen, de a táskák és egyéb ékszerek egész világában ott vibrál. A Fossil karóra egyszerre sportos és elegáns, így rendkívül sokoldalú is, hiszen viselhetjük azt ünnepi alkalmakkor, romantikus randevúkon és a hétköznapi teendők elvégzése során is.