A kádkilépő biztonságot nyújt

Jó nedvszívóképességű kádkilépő
Jó nedvszívóképességű kádkilépő

A fürdőszoba szőnyegre sokszor szükségünk lehet. Nemcsak dizájnos és díszíti a fürdőszobát, hanem biztonságos is a használata. Fürdés után, általában a kádkilépő az, ami felszívja a kiloccsanó vizet. Nélküle könnyedén elcsúszhatunk a vizes padlón, ami sérüléssel járhat. Ezért is biztonságos, ha van valami a földön, ami felszívja a vizet.

A kádkilépő melegen tartja a lábat, hiszen nem a hideg csempére kell kilépni. Az Armona oldalán rengeteg kádkilépő közül lehet választani. A széles választékot össze lehet hangolni a törölközőkkel, így akár remek dekoráció is kialakítható. Az alapméretek a 60×60-as és az 50×80-as kiszerelés.

Ezek közül lehet választani, de több modell áll rendelkezésre. A kádkilépő termékekből fellelhetőek a Flair, Essence, Starts és Luzmont modellek. Érdemes ellátogatni az armona.hu oldalra, hiszen itt minőségi törölközőket és fürdőszoba szőnyegeket van lehetőség vásárolni. A minőségi darabok kényelmes érintést biztosítanak a bőrnek és tartósak. A termékek minőségében garantáltan nem fog csalódni!