A kontaktlencse előnyei a szemüveggel szemben

A kontaktlencse előnyei
A kontaktlencse előnyei

A szemüvegek viselete zavaróvá válhat, hiszen eltorzítják az arcot és eltakarják a szemet, nyáron irritációt okozhat a keret, az érzékenyebb bőrűeknél az izzadt hámrétegen, valamint télen a hideg-meleg levegő váltakozása hatására kellemetlenül bepárásodhat.

A kontaktlencse ezeket a problémákat kikerüli, sőt, arra sem kell gondolni, hogy dioptriás napszemüvegre is egy vagyont kell költeni, hiszen a kényelmes lencsék megengedik a napszemüveg viseletét is.

A Dr Dio internetes oldala minőségi kontaktlencséket forgalmaz azok számára, akik szívesen megválnának a régi szemüvegeiktől és kényelmesebb megoldásra vágynak. Az itt kapható lencsék napi, havi és éves használatra alkalmasak, itt pedig megvásárolható a számukra megfelelő tisztítószer is.

A sportolók esetében is megfelelő viseletnek bizonyul a kontaktlencse, hiszen nem kell állandóan arra vigyázniuk, hogy mozgás közben kárt tesznek benne. Rendeljen online a drdio.hu webáruházból minőségi lencséket és felejtse el a szemüvegek okozta gondokat!