A Red Fox Hostel Budapesten van

Red Fox Hostel Budapest
Red Fox Hostel Budapest

A magyar fővárosban található Red Fox Hostelben mindig jó a hangulat, éppen ezért bátran keresd fel a szálláshelyet, ha ki szeretnéd próbálni a híres buli-negyedet! A http://redfox.insta-hostel.com/ oldalon arról is olvashatsz, hogy a hostel személyzete nagyon barátságos és szívesen bulizik együtt a vendégekkel.

További előnyt jelent, hogy a szállás részben fel lett újítva, ezért a vendégek imádnak ide jönni. Ha itt foglalsz szobát, akkor az érkezéskor vendégváró italt is kapsz.

A http://redfox.insta-hostel.com/ honlap szerint, kiváló a hetedik kerületi hostel elhelyezkedése, ami azt jelenti, hogy a nevezetességek is könnyen elérhetőek innen. A szállás atmoszférája kitűnő, ezért a vendégek közül sokan határoznak úgy, hogy később is visszatérnek ide.

A Red Fox Hostelben, akár 12 ágyas szobában is megszállhatsz, amiért nem kell sok pénzt fizetned. A hölgyek nagyon örülnek annak, hogy nekik is van külön szobájuk, hiszen így sokkal nagyobb biztonságban érzik magukat. Internetezésre is lehetőség nyílik a http://redfox.insta-hostel.com/ oldal szerint, ezért semmiképpen ne felejtsd otthon a táblagépedet!