A szülő örök!

A toner valóban hatékony

Tonerek széles választéka

A tintasugaras nyomtatók valóban hatékonyak, ám ezeknél létezik egy még jobb technológia. A toner azonban csak fénymásolók, illetve lézernyomtatók esetében használatos.

Ez tulajdonképpen egy kazetta, amiben elektrosztatikus töltéssel rendelkező por található. Ennek köszönhetően fog beleivódni a papírba a beégetés során. A por festékanyagot tartalmaz, ami meghatározza annak színét, illetve műanyagot, ami a nyomtatáskor megolvad.

Manapság már nagyon sok cég felfedezte, hogy ez a technológia rendkívül eredményes és hatékony, ezért rengeteg lézernyomtató készül manapság.

Az igazán minőségi modellek közé sorolható a Hp, Lexmark, Philips, illetve a Samsung lézernyomtatók, amelyek egytől-egyig tonert használnak a szövegek és képek nyomtatásához. Mivel minden berendezés kialakítása más és más, ezért nem létezik univerzális toner, amelyik mindegyikhez passzolna. Ezért kell minden alkalommal az adott nyomtatóhoz a megfelelő tonert kiválasztani, amit könnyedén meg lehet tenni a nyomtatoalkatresz.hu webáruházban.

Print Friendly, PDF & Email

Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/onlilcoh/public_html/szulojog.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/onlilcoh/public_html/szulojog.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/onlilcoh/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/onlilcoh/public_html/szulojog.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47