A vitorlás cipő nem csak a hajókon állja meg a helyét

Vitorlás cipő
Vitorlás cipő

A divat világa egyértelműen elképesztő jelenség, melyet a stílusos megjelenés érdekében mindenképp érdemes követni. A lábbeliket tekintve a vitorlás cipő bizonyul az egyik legdivatosabb tavaszi, nyári kelléknek, amelyet évről évre egyre több férfi hord.

Ez az igazán örökzöld lábbeli a legegyszerűbb ruházatot is megnyerővé tudja varázsolni. A tartós jellegének köszönhetően egy pár több évig is helytáll. Sok férfi nem csak egy párral rendelkezik, hanem legalább hárommal, amelyek majd kitűnően illenek a farmer vagy épp a khaki rövidnadrághoz és bármilyen inghez.

Ahogy a neve is mutatja, ez a típusú lábbeli legelőször hajózáskor volt alkalmazva, hiszen garantálta a csúszásmentes és vízálló kvalitást. Azonban hamar rájöttek, hogy elegáns megjelenésének hála, a vitorlás cipő a mindennapi ruházatok esetében is remekül mutat.

Egy ilyen stílusos lábbelit a http://aranyelefant.hu/sportok/vitorlas_cipo_ruha weboldalról érdemes megvenni. Az itt található termékek nem csak nívósak, de árban is roppant kedvezőek.