Asics futócipő nagyon népszerű

Online sport webáruház

Azok, akik valamilyen sporttevékenységet végeznek, igyekeznek azt a megfelelő felszereléssel tenni. Az Asics futócipő nagyon népszerű a sportolók körében. Létezik kifejezetten terepre való darab, ami például erdőkbe, hegyekbe, homokos, murvás, csúszós, sáros, esetleg kissé kavicsos helyekre ajánlott leginkább.

Rendkívül kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik egy ilyen fajta lábbeli. Főbb jellemző, hogy a talp bordás kiképzésű, a talajfogás érdekében, illetve gátolja a megcsúszást.

A felső rész kialakításánál pedig a vízhatlanság kapott óriási hangsúlyt, így a kisebb sárban nem ázik át. Az Asics futócipő terepváltozatának nincs magas sarok része, emiatt dombon lefelé jól lehet benne mozogni.

Ezek általában merevebbek, illetve nehezebbek, mint az általános darabok, de a gyártótól függően, hajlékony típussal is lehet találkozni az üzletekben és a webshopokban. Az Asics futócipő rendelkezik egy kis hátránnyal is, ugyanis aszfaltra kevésbé alkalmas, illetve hamarabb elkopnak a talpán található, csúszásgátló bütykök.