Az Aljas nyolcast Tarantino rendezte

Aljas nyolcas és Tarantino
Aljas nyolcas és Tarantino

Quentin Tarantinonak ismét sikerült a képernyő elé ültetnie a rajongóit, hiszen 2016 elején jelent meg a legújabb alkotása. Az Aljas nyolcas vadnyugati fejvadászokról szól, akik kénytelenek egy hóvihar miatt hosszabb időt eltölteni egymással.

Sejthető, hogy ennek nem lesz jó vége, hiszen a gazfickókat igen kemény fából faragták, és szívesen törnek borsot a másik orra alá. Mivel az Aljas nyolcas forgatókönyvét valaki már korábban titokban feltöltötte az internetre, ezért Quentin Tarantino először elzárkózott attól, hogy megcsinálja a filmet.

Később szerencsére jobb belátásra tért, úgyhogy a nézők tetszését biztosan el fogja nyerni a fordulatokban bővelkedő alkotás. Ha esetleg nem látta volna a moziban az Aljas nyolcast, akkor is lehetősége nyílik megtekinteni a filmet, mert a dvdbluray.hu oldalról bármikor megrendelhető a mű.

Az Oscar-díjas alkotás nyugodtan megnézhető egy fáradt estén, mert a nézők garantáltan jól fognak szórakozni a filmnek köszönhetően. A műben egyébként feltűnik Samuel L. Jackson, illetve Kurt Russel is, ezért sztárokban sincs hiány az Aljas nyolcasban.