Az infraszauna kiszolgálja a személyes ízlésünket

Szaunázás felsőfokon

Létezik olyan hősugárzó készülék, amelyik szabályozható és mentes minden negatív mellékhatástól? Igen, ugyanis az infraszauna szabályozható, viszonylag sok tekintetben, annak függvényében, hogy milyen típusú készüléket választunk.

Az már természetes, hogyha otthoni használatra választunk, akkor mi döntjük el annak méretét. De ennél több beleszólásunk van a működésbe. Egy digitális panel segítségével beállíthatjuk a kívánt hőfokot. Ha többszemélyes kabint választottunk, akkor rajtunk múlik az is, hogy kivel osztjuk meg az élményt.

Érdemes teljes spektrumú sugárzókkal ellátott berendezés mellett dönteni, mert így minden szögből ideálisan érnek bennünket az infravörös sugarak. A tetőbe épített megvilágítás színei közül is válogathatunk annak érdekében, hogy jó hangulatba kerüljünk.

Még sorolni lehetne azokat az extrákat, amelyekben szabad kezünk van, de az a legjobb, ha személyesen győződik meg mindenki ezekről az infraszauna.com oldalon, ahol az infraszauna részletes leírása is megtalálható, a jótékony hatásaival együtt.