Babaköszöntő gyertya és dobozka

Babaköszöntő ajándékok

A babavárás, a gyermek születése minden családban mérföldkőnek számít. Illik ezt a csodálatos és jeles alkalmat méltóképpen megünnepelni a szülőkkel.

Nem kell feltétlenül drága legyen a babaköszöntő ajándék, de a praktikus dolgok mellett, mint a pelenka, babaruhák, játékok, adhatunk valami olyat is, amit a család megőrizhet emlékbe. A rózsaszín babatalp gyertya aranyos és figyelmes meglepetés az olyan családoknak, ahol a kis jövevény lány. A porcelán cipős doboz rózsaszín és világoskék árnyalatban is megvásárolható, babaköszöntő, babaváró buliba nagyszerű ajándékkísérő.

Ha a dobozka mellé szeretnénk még mást is adni a családnak, tehetünk bele pici emléktárgyakat, de ha pénzzel vagy ékszerrel is szeretnénk kedveskedni, akkor megtaláltuk az ideális „csomagolást”. Keresztelőre szintén tökéletes. A termék finom kidolgozása és lágy színei méltók egy ilyen jeles eseményhez. Ezek mellett, a babatalp szalvéta is jó ötlet lehet a babaváró bulira, hiszen a tematikus tárgyak ma már elengedhetetlenek egy-egy kivételes alkalomkor.