BMW ülésfoglaltság érzékelő legyen mindig működőképes

Legyen beszerelve a BMW ülésfoglaltság érzékelő
Legyen beszerelve a BMW ülésfoglaltság érzékelő

A biztonságos közlekedés kimondottan fontos dolog, ezért mindent tegyünk meg annak érdekében, hogy elkerüljük a balesetet. Sajnos, amikor az mégis bekövetkezik, akkor jó, ha van olyan biztonsági berendezés, amilyen lehet például a BMW ülésfoglaltság érzékelő. Ez a hasznos kis rendszer az utas felőli székbe van beépítve kimondottan azért, hogy érzékelje, amikor valaki ott elhelyezkedik.

A rá nehezedő súly miatt bekapcsol a készülék, és egy hirtelen ütközés esetén azonnal kinyílik a légzsák. Nem ritka azonban, hogy ahogyan minden más, úgy a BMW ülésfoglaltság érzékelő is idővel elromlik, vagy valamiért, esetleg hirtelen nagy terhelés miatt tönkremegy. Ilyenkor jelzést láthatunk a műszerfalon, ami mutatja, hogy valami nincsen rendben.

Nem érdemes sokat várni a javítással, mert nem tudhatjuk, hogy pontosan mikor lesz nagy szükség rá. Valamint még azt is érdemes megjegyezni, hogy amennyiben a BMW ülésfoglaltság érzékelő meghibásodik, nem kizárt, hogy az egész rendszer, így a vezető oldali kialakítás sem fog működni a későbbiekben.