Bor ajándék önmagában vagy mással

Bor ajándék

Ebben a hatalmas fogyasztói társadalomban a legkelendőbb ajándékok a fogyóáruk. Így lehet éppen annyira megfelelő bor ajándék formájában, mint akár a virág vagy a csokoládé is. Attól függően, hogy kit köszönt fel az ember, a bor is változik.

Aki a külsőségeket, érdekességeket kedveli, annak egy különleges alakú borosüveg vagy palack csodás meglepetés lehet, amit majd eltesz emlékbe. Aki inkább fogyasztani szereti az italt és nem szemlélni, annak egy speciális, házias készítésű bor való az egyik kiskereskedésből, ami saját maga állítja elő a termékeit. A flancosabb bor ajándék már a mélyebb zsebűeknek való. Ez származhat nagy presztízsű borvidékről vagy akár egy híres ember pincéjéből is. Minden attól függ, hogy kinek mi a fontos és mit értékel igazán.

A bor ajándék megfelel akár virág helyett is, akár üdvözlet átadásához is. Viheti önmagában is, de remekül illik például egy torta vagy más ajándék mellé is. Az alkalom és az ünnepelt lesz az, ami megsúgja Önnek, hogy melyik döntés legyen a telitalálat.