A dekorfóliás ajtó bevonatának megválasztása

Dekorfóliás ajtó

Érdemes tudni, hogy az ilyen típusú termékek divatja töretlen a mai napig. A dekorfóliás ajtó praktikumai egyértelműek, de esztétikuma is kimagasló, ami értékötvözeteknek köszönheti a népszerűségét. Ami a végeredményt meghatározza az nem más, mint az Ön ízlése.

Olyan darab mellett célszerű letenni a voksot, amelyik tökéletesen passzol az életteréhez, kiemelve annak egyediségét. A kiválasztás előtt fontos tisztázni, hogy a kiszemelt termék pontosan hová, melyik helyiségbe, milyen körülmények, mechanikai hatások közé kerül, hiszen a bevont anyagát ezek a szempontok szerint érdemes kijelölnie.

Akkor, ha családi házba vagy lakásba nagy teherbírású dekorfóliás ajtó szükséges, ahhoz megfelelő, például CPL típust választani. Kisgyermekek esetén is ez a típus javasolt, mivel a rongálás esélye így minimálisra csökkenthető. A CPL-ről a gyermekrajzok könnyen eltávolíthatóak hígítós ruhával. A papír típusok olcsóbb megoldást jelentenek, viszont ridegebb a tapintásuk, vékonyabbak és könnyen sérülnek, kopnak, foltosodnak.