Ha orrplasztika, akkor Dr. Kárász Tamás a megoldás!

Dr. Kárász Tamás

A plasztika manapság virágkorát éli, amit Dr. Kárász Tamás is egyre jobban észrevesz az újítások miatt. A páciensek egyre többre vágynak. Sokan a minél természetesebb beavatkozásokat részesítik előnyben, amik nem változtatnak drasztikusan a külsejükön. Dr. Kárász Tamás számítógép segítségével tudja megmutatni, hogy milyen lesz az elkészült mű. A tervezéshez nem más arcot használnak, hiszen a páciens képére fogják ráilleszteni az új műremeket.

A tervek megrajzolásakor a doktor úrnak figyelembe kell vennie az ügyfél kéréseit és adottságait. A rajzot addig kell alakítgatni, amíg megszületik a tökéletes forma. A szakorvos a hölgyek természetes szépségének a megőrzéséért is sokat tesz. Végez ugyanis olyan beavatkozásokat, amelyek nem műtétek, így nem szükséges hozzájuk vágás vagy altatás. Ilyen például a botox kezelés vagy a szájfeltöltés. Ez utóbbi egyfajta lifting eljárás, ami a hosszú felső ajak rövidítését szolgálja. Természetesen az alsó ajkak is kezelhetőek általa.

Dr. Kárász Tamás a fülplasztikát is előnyben részesíti

Dr. Kárász Tamás nemcsak orrspecialista, hiszen fülműtéteket is végez. Az általa és Dr. Tizedes György által kifejlesztett biplanáris, rádiófrekvencia-asszisztált fülplasztikákat csinál. Ez olyan technológia, ami a korábban alkalmazott plasztikák előnyös oldalát használja. Ezzel a technikával előnyösebb fülformát lehet kialakítani, a lehető legkevesebb szövődmény nélkül. A doktor úr a folyamatos továbbképzések miatt, már évek óta végez IPL és lézeres bőrfiatalítást, lágyszövet-augmentációt, ráncfeltöltést és tetoválás eltüntetést.

Az orrplasztika ára a sebész kvalitását, a klinika körülményeit, a személyzet képzettségét és a felhasznált anyagok minőségét is mutatja. Továbbá nem mindegy, hogy a páciens milyen műtét mellett dönt. A nyitott orrműtét drágább, de sokkal szebb végeredmény érhető el általa, mint a zárt változattal. Ráadásul a nyitott orrplasztika során a csontok pótlása és faragása is látványosabb eredményt garantál.

A nyitott orrplasztika megkérdőjelezhetetlen előnyökkel bír

Ilyen például a szebb végeredmény, a könnyebb hozzáférhetőség, valamint az orr valódi aszimmetriájának mérése és elemzése. Ezeket zárt műtét során nem lehetne megemlíteni. A nyitott orrplasztika során vágást ejtenek az orr elülső részén. Ez csupán 3-4 millimétert jelent, ami gyorsan begyógyul és a heg láthatatlan lesz. Az orr belsejében 2 bemetszést ejtenek, amiken keresztül történik a változás. Ezzel a technikával a bőrt gyakorlatilag felnyitják és felemelik, így az orrcsont teljesen láthatóvá válik.

A speciális orrplasztika által minden rendellenességet és deformitást látni fog a sebész, ráadásul pontosabban el tudja helyezni a graftokat. Ennél a változatnál rendkívül egyszerűen lehet porcátültetést elvégezni. Sokszor a külső vizsgálat során rejtve maradnak bizonyos eltérések, amiket a felnyitás után látni lehet. A sebésznek a nyitott orrplasztika átláthatóbbá teszi az orr anatómiáját és vele együtt a szépítésre váró részeket, ráadásul hosszabb távú tartást biztosít.