Fél, hogy összetörik a bőröndje ha repülőre adja? Itt ez elő sem fordulhat.

Pelishop bőrönd
Pelishop 1620 bőrönd

A zenészek számára hihetetlenül fontos, hogy a kellékeik biztonságban érkezzenek meg az adott helyszínekre. Sok esetben még akkor is történik baj, amikor fokozottan figyelnek mindenre. A Peli 1620 biztonságos bőröndje kiválóan alkalmas az ilyen esetekre, hiszen úgy van kialakítva, hogy a törésmentességet szolgálja.

Ha Ön is szeretne tájékozottabb lenni ezen a téren és több információra lenne szüksége, akkor nézze meg mit kínál a pelishop.hu oldal!

A Peli 1620 termékek azokban az esetekben ajánlottak, amikor olyan készülékek illetve tárgyak kerülnek szállításra, amelyek törékenyek és sérülékenyek. Tehát, ha Ön zenész és eddig még nem talált a felszereléseinek olyan tokot, amelyik minden elvárásának megfelelt volna, akkor pillantsa meg a Peli 1620 ajánlatát!

Igazi minőségi termék, ami magyar gyártótól származik. Jellemzői közé tartozik a kopolimér műanyag tok, a vízállóság, illetve a törésállóság. Abban az esetben, ha felkeltette érdeklődését a Peli 1620, akkor a pelishop.hu weboldalra kattintson!