Fontos a munkavédelem betartása

A munkavédelem betartása kötelező
A munkavédelem betartása kötelező

Ön is most indította el a vállalkozását? Akkor a munkavédelem betartását ne hanyagolja el, ha nem szeretne óriási büntetéseket fizetni! A célja a balesetek elkerülése és az esetleges bekövetkezett balesetek kivizsgálása. További feladatai közé tartozik, hogy humanizálja a munkakörülményeket.

A munkaadó kell ezt biztosítsa és a munkavállalónak joga van ezt a munkavégzés során követelni. Napjainkban sok munkavédelmi ruházatot, cipőket forgalmazó üzlet működik, de ha Ön jobban szeret interneten vásárolni, a Grandis webáruházból is beszerezheti ezeket a ruházati cikkeket.

Ez a Kft. 2001-ben alakult, azóta kínál eladásra minősített egyéni munkavédelmi termékeket. Ez a cég a hazai képviselete a spanyol Securityline, az ukrán Talan, az olasz Dike és a Diadora Utility külföldi gyártóknak. A webáruházból rendelt termékeket 48 órán belül otthonában átveheti.

A munkavédelem nem elhanyagolható, vegye Ön is komolyan, biztonságos körülményeket biztosítva alkalmazottjai számára! Látogassa meg a webshopot és tekintse meg a változatos, minőségi kínálatot.