Hatásos lehet az inzulinrezisztencia kezelése

Inzulinrezisztencia kezelése

A legszerényebb felmérések szerint, a magyar és a nyugati lakosság 25%-a érintett az inzulinrezisztencia betegségben. A legtöbb beteg nem is gondol erre, mert a szimptómák előfordulnak lelki problémáknál, hiányállapotoknál is. Tehát nem egyértelműek. Azonban az inzulinrezisztencia kezelése a diagnosztizálás után azonnal el kell kezdődjön, különben nagyobb bajok jöhetnek elő. De lássunk néhányat az inzulinrezisztencia tünetei közül! Idetartozik a depresszió, levertség, a szorongás, fáradság, hajhullás, erős szőrnövekedés, hízékonyság, menstruációs zavar, terméketlenség, koncentrációs és/vagy memóriazavar.

Természetesen a felsorolás nem teljes, hiszen számtalan más gond is előfordulhat ennek a betegségnek a következményeként. A mai orvostudomány szerint, az inzulinrezisztencia nem gyógyítható, csupán kordában tartható. Az inzulinrezisztencia kezelése természetesen is megtörténhet biorezonanciával. Ezzel az eljárással megkereshetőek az okozó összetevők és azok megszüntetésével az inzulinrezisztencia kezelése eredményessé válik.

Az allergia is egy olyan betegség, ami nagyon sok embert érint napjainkban. A gyógyszerek csak a tüneteket enyhítik, az okokat azonban nem tüntetik el. Pedig mindig ismerni kell a kiváltó okokat ahhoz, hogy megfelelő kezelést lehessen alkalmazni. A biorezonancia allergia vizsgálat révén kimutatható minden olyan allergén és reaktív anyag, ami miatt kialakult a probléma.

Ennek nincsenek mellékhatásai, kombinálható más terápiákkal is, valamint tökéletesen fájdalommentes. De nézzük meg pontosan, hogyan zajlik a biorezonancia allergia vizsgálat! Kényelmes a biorezonancia készülék, a csuklókra, bokákra és a fejre helyezett pánt segítségével egy energetikai tesztet végez, aminek az eredményeit a mikroprocesszor tárolja. A beteg szervezetében lévő terhelő allergéneket ezek az információk jelzik. Tehát az okok fel vannak tárva és következhet a célirányos kezelés. Ahhoz, hogy a biorezonancia allergia vizsgálat megtörténjen, kérjen időpontot a honlapon található telefonszámon!