Hogyan működik a használtruhák nagykereskedelme?

Használtruha-nagykereskedők
Használtruha-nagykereskedők

Aki használt ruhákból szeretné felépíteni karrierjét, annak elég nagy konkurenciával kell szembe nézni. A használtruha nagykereskedők egymással szembeni legfontosabb ütőkártyája az, hogy honnan szerzik be az árut. Ma már mindenféle ajánlattal bombázzák őket és ezért nehéz számukra kiválasztani a legmegfelelőbbet.

Hiába fektetnek be olcsó holmiba, mivel az nyilvánvaló, hogyha túl olcsó, akkor valószínűleg gyenge minőségű. Viszont, hiába vásárolják meg a használtruha nagykereskedők a legdrágábbat, mert azt el is kell adniuk valamiképpen.

A legszerencsétlenebb esetben pedig, nem mindig takar felső kategóriás terméket a magas ár. A second hand ruhákat árusító boltok nem tudják így olyan áron eladni a darabokat, amire kapható lenne a vásárló közönség. A használtruha boltokba betérő emberek legtöbbször a viszonylag olcsó,

de jó minőségű holmikat keresik. Így tehát a használtruha nagykereskedők is arra kell törekedjenek, hogy a legoptimálisabb áron vásárolják fel azokat a jó minőségű ruhákat, amelyek megbízható helyről származnak.