Igazgyöngy ékszerek fekete arannyal

Igazgyöngy ékszerek
Igazgyöngy ékszerek

A White and Black ékszerüzlet számtalan prémium kategóriába tartozó termékkel próbálja megfogni a leendő vásárlókat. Az áruválaszték részét képezik az eljegyzési gyűrűk, valamint az igazgyöngy ékszerek. A rendkívül különlegesnek számító fekete arany gyöngy medál gyöngysorokhoz például kiváló választás. Az igazgyöngy köztudottan a kagyló egy mellékterméke, amelyet szépen megcsiszolnak. Az igazgyöngy koncentrikus héjakból felépülő féldrágakő. Azonban egy igazgyöngynek az ára igen magas is lehet.

Az igazán érdekes, hogy csak bizonyos puhatestűek választanak ki egy speciális anyagot az idegen anyagok ellen, amely idővel megkövül. Ez a megkövült tárgy lesz az igazgyöngy. Ennek a mérete a pár milliméterestől egészen a mogyorónyi nagyságig változhat. Alakjuk többnyire közel szabályos gömb, azonban ez is változhat, akárcsak a méretük. Az igazgyöngy ékszerek rendkívül értékesnek számítanak. De lássuk csak, hogy mi is valójában az igazgyöngy kialakulásának folyamata! A kagylóba bejutnak a káros anyagok, amelyeket a puhatestű összegyűjt.

Ekkor fog kialakulni a gömb formájú tárgy. Ennek az anyaga rugalmas és tömör. A fő alkotóeleme a kalcium-karbonát, amely 83-92%-ban megtalálható a gyöngyben. A White and Black áruházban megtekinthető igazgyöngy ékszerek azonnal elérhetőek, és akár még személyesen is megtekinthetőek az üzletben. Természetesen, hogyha bármilyen arany és törtarany ékszer érdekli, akkor érdemes a whiteandblack.hu webáruházba ellátogatnia. Az online webshopban kedvére válogathat a különböző portékák között.

Ha közeledik a házassági évforduló, akkor érdemes egy szép ékszerrel meglepnie a kedvesét, amely készülhet akár gyémánttal is. Azonban az igazgyöngy ékszerek is tökéletes döntésnek számítanak. Arra érdemes odafigyelnie, hogyha nyakláncot, karkötőt vagy medált választ, akkor annak stílusa megegyezzen a kedvese ízlésével is. Ez manapság már egyszerűen kivitelezhető, csak utána kell kérdeznie kicsit a barátnőknél. A színvonalas és prémium kategóriás ékszerek hosszú évekig kitartanak.