Ilyen lakásokat lehet venni ma Budapesten

Ingatlannet
Ingatlannet

Kaptunk új állást Budapesten, és hosszabb ideig tervezzük az ottlétet, akkor érdemes lakást vásárolni. De milyet vegyünk és a város mely részén éri meg jobban? Néhány ötlet talán hasznos lehet.

Budapest nagyváros, ez köztudott. Rengeteg lakása van, ebből eladó is elég sok. Az egyik szempont, amit tartsunk szem előtt, hogy közel legyen majd a munkahelyünkhöz. A közelben nézzünk eladó lakásokat. Például ha az I. kerületben fogunk dolgozni, akkor ott érdemes lakást keresni. Persze, ha nincs megfelelő a környéken, akkor a szomszédos környéken is keressünk, hátha ott már több szerencsénk lesz.

Nézzünk meg több lakást, ne rögtön az elsőt válasszuk, és ne is első látásra válasszunk. Persze tetszetős a panoráma, valamint az extrák is, de érdemes több lakást szemügyre venni, minden apró és nem apró hibát észrevenni. Kérdezzük meg mindig az eladót, mennyi a havi közös költség, mennyi a havi rezsi. Érdeklődjünk meg minden fontos dolgot.

Az első dolog, amit kell tennünk, keressünk az interneten eladó lakásokat. Keressünk fel hirdető oldalakat, de csak a legjobbakat. Írjuk ki a legjobb ajánlatokat, melyek valóban kedvezőek a számunkra, van is egy oldal erre, a Ingatlan NET gyűjtés. Ezek közül csak a legkedvezőbbet válasszuk ki magunkat. Olyat, mely valóban megfelel számunkra. Persze a lakás megvásárlása hosszabb folyamat, ha nem megy, segítséget is kérhetünk ügyvédtől vagy más szakembertől.