Kényeztető kutyafekhelyek 18 színben

Kutyafekhelyek
Kutyafekhelyek

Szeretnél valami jobb meglepetést a kutyádnak, mint egy gumilabda? A babzsák párna kutyafekhelyek jutalmául garantáltan hálás pillantásokat zsebelhetsz be. A kutyusoknak és cicáknak is éppen úgy szükségük van egy kényeztető és puha helyre, mint a gazdáiknak. A Huppanjbele webáruházban három méretben is vásárolhatsz a cicádnak vagy a kutyusodnak dédelgető és strapabíró fekhelyeket, babzsák párnákat.

Itt már 18 féle színből választhatsz. A házi kedvenceknek készült babzsákpárnák anyaga különösen ellenálló. Ellenáll a körmök, a karmok támadásának, beltéren vagy a szabadban is használhatod őket, és a szőr sem tapad az anyagukra.

Ha a kutyusod egyszer kipróbálja az új ágyát, akkor többé tuti nem vágyik a Te foteledbe sem. A babzsák párna cica és kutyafekhelyek azért is jók a házi kedvenceknek, mert megkíméli őket a későbbi ízületi fájdalmaktól. Ezt a töltőanyagának köszönhetően éri el, ami tökéletesen alkalmazkodik mindenféle testalkathoz, testtartáshoz.

A Huppanjbele webáruházban kutyafekhely akció van: ha a „Fogd és Vidd” termékek közül rendelsz, akkor 10% kedvezménnyel vásárolhatsz. Válassz a kedvencednek egy valóban kényelmes babzsák párnát, mert ezt könnyen tisztán és szárazon tudod majd tartani.