Kézi pántológép a rakomány rögzítéséhez

Kézi pántológép

Mielőtt útjára indítjuk a rakományt, kiemelkedően fontos annak megfelelő rögzítése. Ilyen esetekben kézi pántológép használata javasolt, ami jelentősen növeli a hatékonyságot. Kapható több változatban is, méghozzá manuális, félautomata és automata kivitelben.

A felhasznált anyagnak az összetételében és minőségében használhatunk szőtt változatot. A kézi pántológép alkalmazásával a nagy szakítószilárdságú és rugalmas eszköz tökéletes stabilitást biztosít.

Emellett ellenáll minden időjárási körülménynek és az UV sugárzásnak. Köszönhetően a rugalmas nyúlásának, a feszességét nem veszíti el és utólagos beavatkozás is lehetséges, tehát újra megfeszíthető, gyorsan és könnyedén kezelhető. A rögzítése fém-, illetve műanyag csattal történik. A kézi pántológéppel PET szalagot is tudunk használni, ami nehezebb rakatok fixálására alkalmasak.

Kiváló minőségű termékről van szó, ami rendkívül strapabíró. A gép kézi energiával működik, használata könnyen megtanulható. Cégünk széles termékpalettával rendelkezik, ahol biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő eszközt.