Kiváló BAUER magasnyomású kompresszorok

Minőségi kompresszorok

A hatékonysága páratlan és a szerkezeti megoldási is egyedülállónak számít a kompresszorok között. A turbókompresszor speciális forgórésze végzi el a levegő sűrítését, ami bizonyára hamar túlhevülne, hogyha a hűtéshez nem használna hűtővizet. A belsejében fellépő súrlódási erő kifejezetten nagy, mivel egy teljesen olajmentes rendszerről van szó. Viszont ennek van egy nagy előnye, hiszen teljesen tiszta levegő előállítására képes.

Elég csak megpillantani és máris látni lehet, hogy hosszú élettartammal rendelkezik a robosztus kivitelének köszönhetően. Hogyha meghibásodik, akkor is elég alacsony javítási költségekre lehet számítani. Az alacsony üzemeltetési költségek még inkább vonzóbbá teszik a turbókompresszort. Többek között ezért számít annyira népszerűnek az ipari területeken. A kínálatban szereplő legerősebb modell egy 6kV feszültségű motorral van felszerelve.

De, nem minden esetben van szükség ekkora erőre. Sokszor a szerényebb kivitelezés lesz célravezetőbb, mint például egy 400V változat. Rengeteg modellt különböztetünk meg és többféle gyártó képviselteti magát a magasnyomású kompresszorok világában. Mindenképp megbízható márkára van szükség, amikor egy ilyen berendezést készülünk beszerezni. Felhasználási területtől függően akár lélegeztetési levegő előállítására is képesek a BAUER magasnyomású kompresszorok. De megállják a helyüket abban az esetben is, hogyha ipari levegősűrítésre van szükség.

A német minőség ebben az esetben is garantált végeredményt biztosít. Ezek a sűrítőegységek úgy lettek megtervezve, hogy a gyártás során a minimálisra csökkentették az esetleges meghibásodások lehetőségét. Ennek a gyártónak számos újítást köszönhetnek a magasnyomású kompresszorok. Az innovatív technológiának hála, világszerte népszerűnek számítanak a BAUER termékek. A tökéletes kivitelezés révén, minden esetben megbízható termékekkel találkozhatunk, amelyeknek nem akadály a folyamatos működés. Hogyha kell, akkor egyhuzamban több napon keresztül képesek egyenletes teljesítményt produkálni.