Kivételesen szigetelő polisztirol lap

Polisztirol lap

A lakásépítésénél vagy a nagyobb felújítás során mindig szem előtt kell tartanunk a megfelelő szigetelést. Hazánkban, az év jelentős részében elég hűvös idő van, amit fűtéssel tudunk csak átvészelni. Nem elég hatékony rendszert kiépíteni erre a célra, mert a hőnek a megtartása is nagyon fontos. Itt fog előtérbe kerülni a polisztirol lap.

A terméket könnyedén lehet szabni és alakítani, ezért gyorsan dolgozhatunk vele. A külső homlokzatok burkolásában kivételes szerepet tölt be. Kifejezetten a polisztirol lap ragasztására létezik egyedi készítmény, ami garantálja a jó tartást.

Ha fent van a helyén, már csak le kell húzni némi nemesvakolattal és készen is vagyunk. A szigetelő képessége nagyon egyedi, ezért megtérülő befektetés. A polisztirol lap kis- és nagytételben, többféle vastagságban egyaránt megvásárolható. Ismerjük meg a benne rejtőző potenciált a festekarena.hu oldalon és tegyük kényelmessé vele az otthonunkat! Már az első évben érezhetően kevesebb tüzelőt kell majd elhasználnunk, a polisztirol lap védelmének hála.