Korszerű oktatás, biztos jövő!

isi
Korszerű és minőségi oktatás

Érdekli a Személy- és Vagyonőr szakma, amiről szeretne több részletet megtudni? Itt találhat még több adatot, az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Szervek Kiképző Központjának szoros együttműködésével kifejlesztett tanfolyamról.

Az OKJ Oktatóközpontnál sikeresen elvégzett vagyonőr képzést és fegyvervizsgát mindenhol elismerik és elfogadják. Tapasztalt oktatóink gyakorlatias képzésének köszönhetően, korszerű és minőségi oktatásban lesz része.

A képzés összköltsége, amivel bebiztosíthatja magát, csupán 130000 Ft-ba kerül, azonban ha egyszerre nem sikerül egy ekkora kiadást bevállalni, részletfizetési lehetőséget is biztosítunk. Képzéseink országszerte körülbelül 50 városban érhetőek el, tehát valószínűleg sikerül a közelben is találnia egy oktatási központot.

A képzésen való részvételhez szükséges a nyolc általános iskola elvégzése, egészségügyi alkalmassági okirat, büntetlen előélet, magyar állampolgárság, illetve állandó belföldi lakhely. Itt találhat még több adatot tanfolyamunkról, tehát informálódjon bátran!