Láttál már búvóhelyeket a Corvinnál?

Búvóhelyek a Corvinnál

A Corvin negyed tipikusan az a hely, ahol sokan szeretnének élni, illetve, ha Budapestet látogatja meg az ember, akkor itt akar kibérelni egy lakást. A szerelmesek esetében is ez a helyzet, akik nagyon szívesen választják a városnak ezt a, mára már felújított, igazán impozáns negyedét.

Ha a közeljövőben a fővárosban tervezel eltölteni egy kis időt, akkor mindenképp ezt a környéket kell válaszd! A buvohely-corvin.com weboldalon megnézheted, hogy a Corvin környékén hol tudsz kettesben lenni a pároddal. Biztosan ti is gyakran gondoltok arra, hogy a megszokott romantikus vacsora, esetleg wellness hétvége helyett jobb lenne valami újat kipróbálni.

Ekkor jön a képbe a búvóhely. A Corvin negyed randihelyei azért jók, mert itt a teljes intimitás maximálisan adott, ezért a kikapcsolódás, feltöltődés alatt, legyen az pár órás, egy egész éjszakás vagy egy hétvégés, nem csörög majd a telefon, illetve nem zavarnak a szomszédok, barátok és családtagok sem.

Minden kapcsolatnál fontosak a kettesben eltöltött pillanatok, ezért tényleg ajánlott esélyt adni ennek a helynek. Mindenképp elvarázsol titeket ez a hely, köszönhetően főleg annak, hogy itt minden egyes helyiség luxus módon van berendezve. Emiatt nem csupán a kényelem lesz adott, hanem a különlegesség, az egyediség és a kiválóság is.

Egy ilyen atmoszférát nyújtó helyen minden adott ahhoz, hogy jól érezzétek magatokat. A nappaliban a hatalmas kanapé a gyönyörű pihe-puha párnákkal, a televízió mind a kellemes időtöltést teszi lehetővé. Nem hiányozhat a felsorolásból a hálószoba sem, ahol egy nagy, komfortos, tágas ágy vár rátok, ahol aztán nyugodtan huncutkodhattok.

Itt minden egyes kettesben eltöltött percet érdemes jól kihasználni. Ott van még ugye a kiválóan berendezett fürdőszoba is, ahol a zuhanykabin pedig tükrös ajtóval rendelkezik. Rengetegen itt kezdik vagy épp folytatják a szenvedélyes pillanatokat.

A lakásban még helyet kapott egy igazán hangulatos, nem túl méretes konyha, ahol nyugodtan főzhettek vagy akár elfogyaszthatják azokat a finomságokat, amelyeket megrendeltek. Kétség sem fér hozzá, hogy ez a búvóhely tökéletes arra, hogy itt a házassági vagy párkapcsolati évfordulót megünnepeljétek.