Mi lesz veled Corvin? Ingatlan körkép.

Búvóhelyek

Ha egy idő után lankad a szenvedély, mert a szerelmesek bizonyos okok miatt nem tudnak egymásra hangolódni vagy nincs idejük erre, jól teszik, ha valamivel felpezsdítik a kapcsolatot. Kétségtelen, hogy a magyar fővárosban a búvóhelyek jelentik ennek a tökéletes módját, amit egyre többen igényelnek, fiatalok, középkorúak és idősebben egyaránt.

Akik a Corvin negyedben található búvóhelyek mellett döntenek, egy páratlan este vagy hétvége elé néznek. A lakásba belépve az emberek úgy érzik magukat, mintha egy több csillagos szállodába érkeznének. Aki már bérelt itt a búvóhelyek közül egyet, az tudja, hogy ez nem túlzás. A luxus érzését és hangulatát garantálja a gyönyörű kilátás, a modern bútorok és a mindennel berendezett helyiségek. A szerelmi kuckó azoknak kínál egyedi lehetőséget, akik pár meghitt órát szeretnének eltölteni együtt.

Sőt, nemcsak pár órára lehet kibérelni a szerelmi fészket, hanem egy egész hétvégére. Ezt követően mindenki felfrissülve távozik a helyről. A búvóhelyek mindegyike kifinomult eleganciát sugároz, amire bizony szükségük is van azoknak, akik maximálisan egymásra akarnak hangolódni. Azok a búvóhelyek nagyon felkapottak, amelyek amerikai konyhás nappalival bírnak. Itt a bérlőknek rendelkezésükre áll minden, ami adott egy luxus szállodában. Sőt, a konyha teljesen felszerelt és gépesített és a nappaliban megtalálható a televízió és a kényelmes ülőgarnitúra is.

A búvóhelyek igazi kincse még a fürdőszoba, ahol a sarokkádban bármikor, több órára is meg lehet mártózni. Ennek az intim helynek nem lehet és nem is szabad ellenállni. Itt még közelebb kerülhet az ember a szerelméhez. A búvóhelyek gyakran látogatott része még a terasz is. Itt nyáron vacsorázni lehet vagy csak simán beszélgetni. A jó idő esetén nem szabad végig a lakásban ülni. Azért is érdemes ezt választani, mert a kilátás pazar és a szomszédok, kíváncsiskodók biztosan nem zavarják az bérlőket. Kétségtelen, hogy a Corvin negyedben sok a tökéletes búvóhely. Más búvóhelyek megtekinthetőek és igényelhetőek még a buvohely-corvin.com oldalon, ahol még többet lehet megtudni erről a népszerű szolgáltatásról.