Mikor éri meg a tetőablak javítás?

Tetőablak javítás

Mint a lakás mindegyik nyílászárójának, így a tetőtér ablaknak is megvan a maga szavatossága. Időnként ennek a cseréjére is sor kerülhet, azonban előtte el kell gondolkodnia azon, hogy a tetőablak javítás lesz a költséghatékonyabb megoldás vagy nem.

Ha nem tudja eldönteni, akkor egy szakember véleményét kell kikérnie, aki megnézi a szerkezetet, hogy mennyit károsodott az évek során, megfelelően szigetel, nem ment-e meg a kilincs, rezisztens maradt az üveg, fel kell újítani a fafelületet vagy milyen állapotban vannak a vasalatok.

Ha ezek közül csak 1 vagy 2 opció merül fel, akkor a tetőablak javítás még kifizetődő. Ha a fent említett problémák közül több mint 4 vagy 5 dolog jelentkezik, akkor bizony érdemesebb azért az összegért kicserélni az egészet egy új változatra.

Ha a tetőablak javítás helyett a cserét választja, javasoljuk, hogy forduljon a vállalatunkhoz! A hőszigetelt üvegnek köszönhetően, az új ablak nem fogja beengedni nyáron az UV-sugarakat, a helyiség így 5-6 fokkal kevesebb hőmérsékletű lesz, a korábbiakban tapasztaltakhoz képest.