Milyen fényt áraszt a spot lámpa?

Spot lámpa

A fénnyel és világossággal pozitív dolgokat szoktunk szimbolizálni, ezzel is jelezve annak hatását az életünkre. Habár a spot lámpa mondhatni a modern kor találmánya, a belőle áradó fény igen élénk és erőteljes.

Ezért a lakásunk olyan pontjaira érdemes felszerelni, ahol szükségünk van az erősebb megvilágításra. A külalak és a kivitelezés nem feltétlenül mutat modern stílusjegyeket, mert sok gyártó klasszikus stílusban is gyárt spot lámpát. Helyezhetjük a mennyezetre, de a falra vagy a sarkokba is jól mutat. A többi lámpával és világítótesttel ellentétben, ennek fénye nem szórt, hanem irányított, ami az erőssége mellett a fénysugarak irányát is jelzi.

Azokban a szobákban és térségekben, ahol gyenge a látásviszony vagy kevés természetes fény jut be, ott mindenképp előnyös a Spot lámpa használata. Alkalmazhatjuk bizonyos tárgyak kiemelésére is, mint ahogyan történik az egyes galériákban. Legyenek bármilyen terveink vagy vágyaink, ha ilyen jellegű világításra van szükségünk, akkor csakis a spot lámpa mellett tanácsos dönteni.