Mit tudnak a 4 csillagos szállodák Magyarországon?

4 csillagos szállodák Magyarországon
4 csillagos szállodák Magyarországon
4 csillagos szállodák Magyarországon

Ha maximális kényelemben szeretnénk belföldön üdülni, szerencsére jobbnál-jobb szálláshelyek közül válogathatunk. A kiemelkedő kényelmet az ötcsillagos hotelek jelentik, de a sokaknak a 4 csillagos szállodák Magyarországon sokkal megfizethetőbbek. Természetesen ezek a létesítmények némileg alacsonyabb színvonallal rendelkeznek, mint az eggyel feljebb besorolt kategóriás társaik. Persze még mindig luxusnak tekinthető ellátást biztosítanak. Milyen követelményeknek kell megfelelnie az ilyen helyeknek? Felszereltség és szolgáltatások terén is bizony igen hosszú és szigorú az elvárások listája.

A 4 csillagos szállodák Magyarországon kötelesek minden szobához minibárt biztosítani, annak minden kiegészítőjével. Tehát az üvegnyitók, poharak is rendelkezésre kell álljanak. Ezen felül jegyzettömb íróeszközzel, távirányítóval működő színes TV, valamint hotelkommunikációs rendszer is elérhető kell legyen. Alapvető elvárás, hogy a 4 csillagos szállodák Magyarországon továbbá hajszárítóval, illetve különféle kozmetikai és piperetermékekkel is ellássák a vendégeiket. Ilyen például a szappan, sampon és testápoló. Mindezeket nem is akármilyen, hanem a legkiválóbb minőségben!

Ezek mellett széf, bel- és külföldi sajtótermékek, repülőjegy-konfirmálás, fitneszterem vagy gyógyászati centrum, kocsi rendező és konferenciaszolgáltatás szintén adott. A 4 csillagos szállodák Magyarországon a reggeli ébresztést és igény szerint a bőröndben összegyűrődött ruhaneműk vasalását is térítésmentesen vállalják. Talán szükségtelen említeni, hogy a szabadon használható internet hozzáférés sem kérdés ezekben az épületkomplexumokban. A recepciószolgálat 24 órás és legalább 3 idegen nyelven is kommunikálni tudó személyzet várja a vendégeket. A csomagszolgálat legalább napi 16 órán át adott, londiner által.

A 4 csillagos szállodák Magyarországon étel- és italkínálat tekintetében is jeleskednek. A szezonjelleggel működő objektumok kétféle háromfogásos menüt vagy büféebédet és vacsorát kínálnak az ott megszállóknak, mindkettőt nagy választékkal. Az egész évben üzemelő 4 csillagos szállodák Magyarországon á lá carte étel- és italválasztékkal, valamint legalább 12 féle magyar minősítésű borral kényeztetik a vendégeiket. Ezeket a prémiumpihenést ajánló épületegyütteseket egyébként megtalálhatjuk A wellness hotel kategóriában is. Az ilyen 4 csillagos szállodák Magyarországon plusz medencékkel, szaunával és gőzfürdővel is ellátottak. Továbbá szerteágazó szépségápolási és egyéb SPA szolgáltatásokat és masszázst is nyújtanak a feltöltődésre vágyóknak.