Problémamegoldás kineziológiával, az okok feltárása révén

Problémamegoldás kineziológiával
Problémamegoldás kineziológiával

A kineziológia a test, lélek, szellem egyensúlyára, illetve az testben történő szabad energiaáramlásra fókuszál, az okokat keresi és nem a tüneteket kezeli, így hosszú távú megoldást kínál a problémáinkra. Amennyiben meggyőződése, hogy egészségi gondjai mögött valamilyen lelki ok bújik meg, akkor ismerkedjen meg a problémamegoldás kineziológiával történő megvalósításával!

A www.kinezrefel.hu weboldalon különböző módszerekbe nyerhet betekintést, amelyek segíthetnek a tudat alatt megbúvó félelmek, blokkok, konfliktusok feltárásában, feloldásában. A különböző kezelések közül választhat önállóan is, de kérhet szakértő segítséget, aki egy személyes beszélgetés során vezeti a megfelelő irányba.

Ha felkeltette az érdeklődését a problémamegoldás kineziológiával, akkor keresse e-mail-ben az info@kinezrefel.hu címen vagy telefonon a +36 20 562-2709 számon Takács Barbara kineziológust, aki saját tapasztalataira és mélyreható tanulmányaira alapozva nyújthat Önnek segítő jobbot, bárminemű problémával kapcsolatosan!