Qi töltő, az új világ módszere

Qi töltő

Ön is előszeretettel követi nyomon a tudomány robbanásszerű fejlődését? Egyetlen piacra dobott innováció sem kerülheti el a figyelmét? Amennyiben a fent leírtakban magára ismer, bizonyára nem cseng idegen tényként a Qi töltő páratlan elektromágneses technológiája sem.

Eme korszerű találmány megalkotásának elsődleges célja, a társadalom hétköznapjaiban oly gyakran fellépő kommunikációs korlátok optimális kiküszöbölése. A töltőállomásban, valamint a mobiltelefonban elhelyezett tekercsek közötti kapcsolat hatékony töltési folyamatot eredményez.

Bár, ami a gyorsaságot illeti, jelentős hátránnyal bír a hagyományos, kábellel csatlakoztatható egységekhez viszonyítva. Ez az apró negatívum viszont eltörpül a használatot övező praktikum, valamint stílusosság fényében.

Mielőtt azonban rászánja magát egy ilyen lenyűgöző eszköz beszerzésére, érdemes pontosan utánajárni, hogy a készülék kompatibilis-e a Qi töltő által kibocsájtott jelek frekvenciájával, hiszen a sikeres töltés kulcsa az azonos hullámhossz.