Remek hatékonyságú, mobil szauna

Mobil szauna
Mobil szauna

Köztudott, hogy az izzadás révén rengeteg méreganyag ürül ki a szervezetből. Ennek következtében a mobil szauna használata nagyon praktikus, tehát érdemes utánanézni a vásárlás feltételeinek. A fekvő állású kabin sugárzói szinte egyáltalán nem bocsátanak ki elektromágneses sugárzást, tehát az üzemeltetésük teljesen biztonságos.

Mivel a speciális gyártási technológiának köszönhetően nincs szükség kábelek, vezetékek vagy drótok használatára, ezért attól sem kell tartani, hogy mérges gázok szabadulnak fel a mobil szauna használata során.

A műbőr borítás esztétikus, tehát a szobában való tárolás sem ütközik akadályba. A panelek könnyen lerakhatók a földre vagy az ágyra. A tisztántartás sem nehéz az egyszerű kialakításnak köszönhetően. A nyomógombok használatával egyszerűen beállítható a hőmérséklet. Az is meghatározható, hogy pontosan meddig szeretnénk bennülni a szaunába.

Az alsó- és felsőtest eltérő hőfokon kezelhető, tehát még egy érv szól a mobil szauna megrendelése mellett. Az örök garanciának köszönhetően a meghibásodástól sem kell tartani!