Robotfűnyírók, a kert szépségéért

Robotfűnyírók

Ha naponta több mint 8-10 órát dolgozunk, hazaérve a legkevesebb kedvünk sincs ahhoz, hogy még a lakás kitakarításának is nekikezdjünk. Inkább bízzuk rá a modern technológiára a feladat egy jelenetős részét! A Neato eszközök gyors és alapos munkát végeznek. Nem kell többé a porszívót a kezünkbe vennünk, mert az teljesen önműködő módon végzi a rá bízott feladatot. Adjunk neki esélyt arra, hogy bizonyítson! Amennyiben nem akarunk zsákbamacskát vásárolni, akkor érdemes ellátogatni a robotguru.hu oldalra, ahol a Neato tesztjéről bővebben olvashatunk. Megtudhatjuk, melyek a berendezése erősségei és gyengéi.

A gyártók megtettek minden tőlük telhetőt, hogy olyan szerkezetet hozzanak létre, ami az igényeket maximálisan kielégíti. Ennek hála a Neato egy olyan társunk lesz a mindennapokban, amire mindig is vágytunk. Könnyedén beprogramozható, hogy milyen időközönként végezze el a tisztítást, így mire hazaérünk, már egy kosztól teljesen mentes padló fog várni minket. A robotika lassan de biztosan fejlődik.

Jelenléte már nemcsak a lakásokban, hanem a kertekben is meghatározó. Egy több 100 vagy 1000 négyzetméteres kertben ugyanis a robotfűnyírók könnyedén elboldogulnak. Nem kell többé kézi szerszámokkal vagy hagyományos nyíróval bajlódni. Attól sem kell tartanunk, ha kimarad 1-2 hét, hogy túl nagyra nő a gyep, mert a robotfűnyírók akár pár naponta is végigjárják rendíthetetlenül a számukra kijelölt szakaszt. Egyszerre csak néhány milliméternyi füvet vág le, amit így felesleges külön összegyűjteni, bár vannak olyan robotfűnyírók, amelyek ezt egyúttal meg is teszik.

Azonban az így hátrahagyott szerves anyag remek komposzttrágyát szolgáltat a gyökereknek és csökkenti ezáltal a műtrágyázás szükségességét, tehát megtakarítást eredményez. Hagyjuk, hogy a termékek első lépésben alaposan feltérképezzék a teljes területet, majd a bennük kialakult kép alapján optimális gyorsasággal végzik a dolgukat+ A robotfűnyírók a modern kertek alapfelszerelését képezik. Vásároljuk meg bátran mi magunk is valamelyik jeles képviselőjüket!