Salgópolc raktárakba, irodákba

Salgópolc
Salgópolc

A raktárakban nélkülözhetetlenek a polcok, hiszen szükségesek ahhoz, hogy mindent rendben lehessen tárolni. A Salgópolc teherbíró képessége és méretei miatt sokaknak megfelelő lehet az ilyen helyiségekbe. Ezek mellett, alkalmas lehet még irodákba, könyvtárakba, irattárakba is.

Nagy kínálatból választhat a méreteket illetően, de ezek mellett, amennyiben a standard egyike sem megfelelő, kérésre vagy tervrajz alapján bármilyet elkészítenek. Válogathat a csavaros vagy csavarmentes kivitelek, valamint a festett vagy horgonyzott darabok közül.

A Salgópolc tartalmazza a polctartókat és paneleket, a keret pedig az oszlopokat, talplemezeket és összekötő merevítőket. A szintek tetszés szerint állíthatóak, 37,5 mm, osztásközű fül- és lyukrendszer van rajta.

Stabil kialakításuknak köszönhetően, nagy a teherbíró képességük. A raktáron levő darabok azonnal szállíthatóak és használatba vehetőek. A rendelésre gyártott Salgópolcra is mindössze 4-5 munkanapot kell várni. Könnyen összeszerelhető és praktikus, így az Ön tetszését is garantáltan elnyerik.