Steppelt színes ágytakarók

Ágytakaró

Ha már az ember beruház egy franciaágyra, akkor azt szeretné, hogy megvetve és vetetlenül is gyönyörű, meg csalogató legyen. Az ágytakarók nem mentek ki a divatból, így csodaszép színekben pompázó luxusminőségű darabokat is könnyedén be lehet szerezni.

A természetes anyagoktól a műselyemig, mindent meg lehet találni. Csak az ízlés és a pénztárca szab határt annak, hogy milyen ágytakarók között keresgél. Ha nem szereti sokat igazítgatni az ágytakarót napközben, akkor válasszon olyat, amelyik steppelt!

Ez egyfajta tartást ad az anyagnak, könnyen igazíthatóvá és kevésbé gyűrődővé teszi azt. Ha olyat választ, ami a két réteg között egy vékony töltött részt is tartalmaz, akkor még inkább kiemelkedik ez a hatás. Csak reggel felhúzza az ágyra és máris meg van vetve. Nagyon jól illenek az ágytakarók mellé a hasonló huzattal rendelkező díszpárnák.

Még inkább emelik az összkép hatását és nem mellesleg kényelmesek is. Amikor napközben csak úgy ráhuppan a franciaágyra egy kicsit olvasgatni, akkor jól jönnek fejtámasztónak.