Supinált cipő speciális sarokrésszel

Kislány szandál

A lurkocipo.hu webáruházban nemcsak egyszerű gyerek cipő található. A kínálat részét képezi a supinált cipő is, ami egy különleges sarokrésszel rendelkezik.

Ez pedig hozzájárul a bokaízület megfelelő fejlődéséhez és a lábboltozat kialakításához. A supinált cipő viselésével nem kell aggódni amiatt, hogy a gyerek lúdtalpas lesz. Viszont az alapos tervezésnek és a kiváló minőségnek köszönhetően, nem fogja túl mereven tartani a lábat, mert az már kényelmetlen lenne.

Azok a felnőttek, akik furcsán lépnek vagy már középkorban elkezdenek panaszkodni a lábukban jelenlévő ízületi fájdalmakra, valószínűleg gyerekkorukban rossz minőségű lábbeliket hordtak, amelyek végül ilyen kellemetlen szövődményeket okoztak. Azért, hogy ilyen ne fordulhasson elő, nem árt a supinált cipő viselése.

Természetesen nincs szüksége rá minden gyermeknek, de ha egy szülő észreveszi, hogy valami nincs rendben a testtartásával vagy a lépésével, akkor nem árt beszerezni egy supinált cipőt. Néhány nap után a viselője is érezni fogja a változást, ami szemmel láthatóvá válik.