A szülő örök!

Supinált cipő speciális sarokrésszel

Kislány szandál

A lurkocipo.hu webáruházban nemcsak egyszerű gyerek cipő található. A kínálat részét képezi a supinált cipő is, ami egy különleges sarokrésszel rendelkezik.

Ez pedig hozzájárul a bokaízület megfelelő fejlődéséhez és a lábboltozat kialakításához. A supinált cipő viselésével nem kell aggódni amiatt, hogy a gyerek lúdtalpas lesz. Viszont az alapos tervezésnek és a kiváló minőségnek köszönhetően, nem fogja túl mereven tartani a lábat, mert az már kényelmetlen lenne.

Azok a felnőttek, akik furcsán lépnek vagy már középkorban elkezdenek panaszkodni a lábukban jelenlévő ízületi fájdalmakra, valószínűleg gyerekkorukban rossz minőségű lábbeliket hordtak, amelyek végül ilyen kellemetlen szövődményeket okoztak. Azért, hogy ilyen ne fordulhasson elő, nem árt a supinált cipő viselése.

Természetesen nincs szüksége rá minden gyermeknek, de ha egy szülő észreveszi, hogy valami nincs rendben a testtartásával vagy a lépésével, akkor nem árt beszerezni egy supinált cipőt. Néhány nap után a viselője is érezni fogja a változást, ami szemmel láthatóvá válik.

Print Friendly, PDF & Email

Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/onlilcoh/public_html/szulojog.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/onlilcoh/public_html/szulojog.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/onlilcoh/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/onlilcoh/public_html/szulojog.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47