Személyre szabott app éttermeknek

App éttermeknek
App éttermeknek

Az okostelefon már az életünk szinte minden területének részévé vált. Általa tartjuk a kapcsolatot a családtagjainkkal, barátainkkal, ismerőseinkkel, használjuk munkára, személyes ügyintézésre, szórakozásra, böngészésre és adatok tárolására is. Ezért az app éttermeknek szinte nélkülözhetetlen, hiszen anélkül óriási ügyfélkörtől eshetnek el.

Hiszen amíg a szórólapok a szemetesbe kerülnek, a hirdetések figyelmen kívül maradnak, addig az app éttermeknek állandóan szem előtt vannak. Ahányszor valaki belép az alkalmazások közé, akaratlanul is rápillant az összes ikonra és ha éppen harapna valamit, akkor az étterem alkalmazás máris használatba kerül. A garson.hu szolgáltatásai az app éttermeknek széles tárházat tartalmazza.

Segítséget kaphat abban, hogy az Önnek és üzletének leginkább megfelelő applikáció születhessen meg, amellyel vásárlókat nyerhet meg magának. Válassza a Garsont és most egy áráért három platformra kaphatja meg a személyre szabott étterem applikációt! A részletekért látogasson el a garson.hu weboldalra, illetve kérdéseit felteheti a garson@info.hu email címen vagy a +36-70-420-3665 telefonszámon!