A szülő örök!

Utánozhatatlan külsejű tömörfa bútorok

Tömörfa bútorok

Egy olyan világot élünk, ahol minden reklám arra sarkall bennünket, hogy folyamatosan vásároljunk és ne érjük be hosszútávon semmivel, hanem rendszeresen újítsunk. Ennek a felfogásnak a jegyében születtek meg a könnyűszerkezetű bútorelemek, amelyek pár évnél tovább nem igazán húzzák, hiszen valamelyik részük előbb-utóbb tönkremegy a terheléstől. Viszont vannak olyan termékek a tömörfa bútorok képében, amelyek ezzel ellentétben legalább egy életre szólnak. A masszív szerkezetek remekül bírják a nagyobb terheléseket és teljesen egyedi hangulatot visznek az otthonunkba.

Megéri beléjük fektetni a bizalmunkat, mert a tömörfa bútorok minden darabja megismételhetetlen. A magyar erdőkből származó alapanyag gondos megmunkálást követően alakul át berendezéssé. A szakemberek szívüket is beleteszik a gyártási folyamatba, ami érződik a tömörfa bútorok jellemén. Ha eddig még nem volt ilyen termékekhez szerencsénk, akkor eljött az ideje, hogy alaposan megismerjük azokat!

Ezt megtehetjük online a pfifferbutorszalon.hu oldalon, de személyesen is a cég bemutatótermében. A tölgyfa bútorok otthonunk preferált pontjain éppen azt nyújtják, amit elvárunk tőlük. Kiszolgálják az igényünket és kényelmesebbé teszik a mindennapjainkat. A nappaliban egy televíziót tartó állvány és dohányzó asztal hajlított lábakkal utánozhatatlan élményt biztosít. A tölgyfa bútorok színét mi magunk választatjuk ki. A festés során a szakik különös figyelmet szentelnek arra, hogy a készítmények véletlenül se takarják, hanem inkább kiemeljék az erezetet.

Ahogy hozzáérünk a felülethez, érezhető a lüktetés, amit a természetes alapanyag áraszt magából. A tölgyfa bútorok nagy megbecsülésnek örvendenek országszerte, de még külföldön is. Vannak, akiknek már elegük volt a pár évente cserére szoruló könnyűszerkezetű berendezési tárgyakból és inkább váltanának olyanra, ami több 10 évig is kitart gond nélkül. A tölgyfa bútorok csakis arra várnak, hogy megrendeljük azokat. A cég munkatársai az ország egész területére kiszállítják és a helyszínen beszerelik az ágyakat, szekrényeket egyaránt.

Print Friendly, PDF & Email