Utazáskor legyen Önnél is Brita vízszűrő!

Brita vízszűrő

Nyílt titok, hogy hazánkban a csapvizek számos olyan elemet tartalmaznak, amelyek károsak az egészségre. Vannak térségek, ahol jobb a helyzet és van, ahol az átlagnál is rosszabb. Ezért, ha otthon bevizsgáltatott kútvizet is használunk, amikor elmegyünk valahová, akkor is gondoskodni kell az egészséges nedűről.

A Brita vízszűrő palack által ez is megoldható, hiszen könnyedén magunkkal vihetjük bárhová és amint feltöltjük, utána máris kristálytiszta vizet ihatunk belőle. Ugyanis a Brita vízszűrő helyben tisztítja meg a beletöltött folyadékot, egy nagyon hatékony integrált aktív szenes szűrő segítségével.

A szűrő 20 liter megszűrésére alkalmas, ami körülbelül 1 heti vízadagot jelent. Tehát 2-3 szűrővel az utazótáskánkban, akár egy hosszabb nyaralásra is bátran elindulhatunk, mert nem kell lemondani a tiszta nedű fogyasztásáról. A Brita vízszűrő megvéd a káros anyagoktól és még sok esetben a fertőzéseket is megelőzhetjük a segítségével. Vásároljon Ön is egyet a stílusos palackok közül és menjen biztosra a kirándulás, hétvégi kiruccanás vagy hosszabb utazás alkalmával!