A szülő örök!

A gurulós állványok az építőiparban nélkülözhetetlenek

Gurulós állványok

Manapság rendkívül nehéz megbízható szakembereket találni, hát még olyanokat, aki megfelelő felszereltséggel is rendelkeznek. Általában véve, a gurulós állványok nagyobb horderejű építési, újítási munkálatoknál szükségesek, ezért ezeket a szerkezeteket a legtöbb esetben bérelni kell. Aki a Stabil Építő Kft. honlapján keresgél, hamarosan meg fogja találni a különféle kiviteleket.

A típusok között szerepel homlokzati, lépcsős és térállvány is, de egyöntetűen a gurulós állványok számítanak a legpraktikusabbnak. Mivel ezek a szerkezetek kerekeken gurulnak, így az épület minden oldalára zökkenőmentesen áttolhatóak. Egyetlen hátránya, hogy funkcionalitását meggátolhatják a fennálló terepi viszonyok.

Nem muszáj aszfalton vagy betonborításon használni, viszont mindenképpen egyenletes, sík és kemény talajon lehetséges a görgetés. A gurulós állványok megrendelésekor a legfontosabb építési területre vonatkozó paraméterek a ház homlokzatának magassága és hosszúsága, aminek lemérése az ügyfél felelőssége.

Print Friendly, PDF & Email

Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/onlilcoh/public_html/szulojog.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/onlilcoh/public_html/szulojog.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/onlilcoh/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/onlilcoh/public_html/szulojog.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47