A szülő örök!

Hangtechnika biztosítása szakemberekkel

Hangtechnika

Egy tömegrendezvény csak akkor sikerülhet jól, ha a közönség tökéletesen hallja a színpadon álló embereket. Persze ez csak akkor lehetséges, ha a hangtechnika magas minőségű.

Az AVAdvice nevű cég bármikor kész segítséget nyújtani az ügyfeleinek. Mivel a hangosítás moduláris technikával történik, ezért nem kell aggódni a színvonal miatt. A felfüggeszthető rendszernek köszönhetőn, a hangot elöl és hátul is jól lehet hallani.

A hangtechnika biztosan nem hagy maga után kívánnivalót, hiszen minden esetben a terem sajátosságaihoz igazodik. Nem kell tartani a visszhang kialakulásától sem. A hangfalak a lehető legoptimálisabb helyekre lesznek helyezve.

A hangtechnika előnyeinek kihasználása természetesen kül- és beltéren is lehetséges. A szakemberek a vezérlés terén szintén segítséget nyújtanak. Mivel már nagy tapasztalattal rendelkeznek, ezért képesek az összes problémát áthidalni. A hatótávolság akár 150 méter is lehet. A referenciák a weboldalon tekinthetőek meg. A kapcsolat a +36 30 331 8685 telefonszámon vehető fel a céggel.

Print Friendly, PDF & Email

Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/onlilcoh/public_html/szulojog.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/onlilcoh/public_html/szulojog.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/onlilcoh/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/onlilcoh/public_html/szulojog.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47