A homokszóró sok munkától megkímél

Hasznos a homokszóró
Hasznos a homokszóró

Nagyon sok olyan terület van, ahol hasznát tudják venni egy készüléknek, amelyik gyorsan és környezetkímélő módon rozsdátlanít és csiszol. Legyen az egy régi festéktől megszabadítani kívánt vasrúd vagy összefirkált falfelület, a homokszóró hatékonyan tünteti el a nem kívánt nyomokat. Erejét a magas nyomással kilőtt vízsugárhoz kevert apró 0,2-0,8 mikron átmérőjű kvarc homokszemcsék adják, amelyek puskagolyó sebességgel csapódnak a felülethez és nagyon erős surolóhatást váltanak ki.

Ahogyan a természet dolgozik, hosszú évtizedek és századok során, az ember ugyanúgy végzi el a feladatot, csupán lerövidíti az időtartamot pár percre. A homokszóró egy forradalmi találmány, ugyanis így rengeteg vegyszertől kímélhetjük meg a környezetünket.

Nem kell lassú és időigényes rozsdamaró szereket alkalmazni, mert elég csak a homokszóró fejét odairányítani a felülethez és már pereg is le a felesleges anyag. Alkalmazzuk bátran ezt a rendszert és meg fogjuk látni, hogy egyáltalán nem csalódunk, mert a jó befektetés rövid idő alatt visszahozza az árát azzal, hogy temérdek munkát spórol meg a számunkra.