A lakásdekoráció ezerféle módja

Remek falmatricák a jó hangulatért
Remek falmatricák a jó hangulatért

Ki ne szeretné az otthonát vonzóvá és látványossá tenni? A belső dekorációk vezetővonalát ma már a falmatricák és vászonképek teszik ki. A falra applikálható képek ezernyi fajtája létezik már. Ki-ki megtalálhatja azt a méretet és témát, ami a leginkább megragadja a személyisége vonásait. A lakásban található szobáktól függően is lehet matricát választani.

A nappaliba érdemes egy látványos, kreatív és megkapó, mégis megnyugtató faldekoráció mellett dönteni. A természet-közeli képek alkalmasak a leginkább erre, azok, amelyek növényeket, állatokat vagy éppen látképeket örökítenek meg. A hálóba sokkal egyedibb falmatrica ajánlott, mivel azt a legtöbbször az ott lakók látják csak, így akár egyedi jelentést is hordozhat.

A gyerekszoba szépítésénél igazán el lehet engedni a fantáziát. Minél színesebb, minél érdekesebb, a gyermekek annál jobban fogják imádni azt. Nagy kedvencek a gyerekszobában a foszforeszkáló és a 3D-s falmatricák. Ha pedig a kisgyermek művészi vénával van megáldva, akár saját maga színezheti, a direkt erre a célra gyártott vászonképet.