A természetes alapanyagú levendula illóolaj

Levendula illóolaj
Levendula illóolaj

A különböző természetes alapanyagokból készült termékek használata napjainkban egyre elterjedtebb, hiszen mind többen jönnek rá arra, hogy jó dolog a természethez visszatérni.

Például a levendula illóolaj is egy ilyen natúr termék, aminek a használata különböző sérülésekre, szemölcsökre, izomgörcsökre, magas vérnyomásra, fejfájásra, influenzára valódi gyógyír, de nyugtatóként is tökéletes megoldást jelent.

Kiválóan fertőtlenít és a vírusokat is elpusztítja. Az alvászavarokban szenvedőknek is hatékony segítség lehet a levendula illóolaj. Száműzi a levegőből is a bacilusokat, mert párologtatva remek hatást lehet elérni vele.

Egy fárasztó, stresszes nap után, megnyugtató hatású lehet egy jó kis illatos fürdővízben lazítani, hiszen pihenteti a fáradt és feszült izmokat, így a nyugodt alvás nem marad el a fürdés után.

A levendula illóolaj közvetlenül nem alkalmazható, ezért használat előtt mindig olvassa el a használati utasításokat! Amennyiben Ön is természetes anyagokból készült termékeket szeretne vásárolni, látogasson el webáruházunkba!