Sikeres hajbeültetés

Sikeres hajbeültetés
Sikeres hajbeültetés

A Sikos Hajbeültetés Klinika számtalan sikeres hajbeültetést végzett el az elmúlt évtizedek során, és ezt az elégedett páciensek sokasága is bizonyítja. A Klinikán lehetőség van a legmodernebb speciális FUE gépi hajbeültetési technika alkalmazására. (Az alkalmazott hajbeültetési módszer mindig az adott esettől függ, és a személyes konzultáció alkalmával kerül meghatározásra.) A módszer kétségtelenül sikeres, ugyanis garantálja a természetes és erős hajzatot a problémás területeken.

A Sikos Klinika kedvező hajbeültetési árakkal dolgozik, a páciensek akár 10 százalék kedvezménnyel is igénybe vehetik a szolgáltatást. A Klinika több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a minőségi hajbeültetés terén, s a konzultációt illetve magát a hajbeültetést is Dr. Sikos Géza végzi. A modern technikáknak és a szakmai tapasztalatnak köszönhetően a Sikos Klinikán végzett haj beültetéséhez csak rövid idő szükséges. Az ultrafinom technika és a professzionális szervezettség garantálja a nagy hajsűrűséget és a hatékony hajbeültetést.

A biztos hajnövekedést a teljes hajtüsző egység graftokkal történő hajátültetése garantálja. A Sikos Hajbeültetés Klinikán végezett hajbeültetés végleges megoldást jelent, tehát a beültetett hajszálak nem gyengülnek el, vagy hullnak ki. Természetesen, a megfelelő szakértelemnek köszönhetően a gyógyulás is csak rövid ideig tart, így általában egy hét elteltével már nyoma sincs a beavatkozásnak.

A haj beültetéséhez az SH Klinika ideális lehetőségeket kínál, amelyek minden esetben megbízható eredményekhez vezetnek!